Inför förväntansfulla gäster och på en nedsläckt arena skedde årets prisceremoni som inleddes med The pitch – Supplier of the Year. Ready, steady, go. Två minuter och en förväntansfull publik.

The pitch – Supplier of the Year
The supplier who walks the extra mile to help e-retailers. Generous, knowledgable, inspiring, and helpful.
Has one of your suppliers helped you and your business in an extraordinary way? Nominate them and you might see them at The Pitch during the Summit in Malmö. At The Pitch, two suppliers pitch their own business on stage, and the audience put their votes in real time on the supplier who did the best job.

Reclaimit, Håkan Johansson

“Jag är inte ung, jag är inte hipp men jag har stor erfarenhet och kunskap efter trettio år med fokus på returer. Vår service är en gåva till e-handlare. Vi vill göra e-handel mer lönsamt genom att erbjuda hantering av returer. Manuell hantering är ett minne blott, vi automatiserar returer.”

Budbee, Fredrik Hamilton

“Vår vision är att Budbee ska skapa världens bästa leveransupplevelse. Budbee utför hemleveranser för enklare shopping på nätet. E-handeln växer men problemet är fortfarande leveranser och logistik. Ingen som köper något online vill egentligen gå till ett utlämningsservice. Vi har slutkunden i fokus och vill effektivisera distrubition. För att det skall vara smidigt att handla online.”

Vinnaren av årets pitch blev Budbee.

Customer Delivery Experience of the Year, jury Bring: Mathem
Motivering: För en enastående flexibilitet vid leveransvalet, för en utmärkt kundkommunikation om leveransen igenom köpresan, för en aktiv kundservice som bidrar till att skapa trygghet kring leveransen, och för ett väl genomfört leveransögonblick – som mottagaren också erbjuds att utvärdera!

The rising star
Who rose from obscurity to stardom, making a final break-through to become an e-commerce celebrity?
Madlady

Ecommerce Profile of the Year
A true contributor to the development of e-commerce. Who helped make the business what it is today?
Shirtstore, Peo och Sandra Olsson

Achievement of the Year
Out of the ordinary. Who did the impossible this year? Who beat the odds and made it – big time?
Skincity

Fotograf: Binniam Eskender

  • Source: