Paneldiskussion – Logistik

Av SavvyJane-gänget

Featured Video Play Icon

Logistik, logistik och återigen logistik! Under 30 intensiva minuter var det totalt fokus på logistik på scenen under Nordic eCommerce Summit Malmö 2016.
Hör Håkan Ericsson, VD och koncernchef – Postnord , tala om hur han navigerar i en kritisk mediastorm och hur Postnord är hanterar krav och utmaningar från e-handlare och dagens konsumenter.
Att logistik är big business står klart och Johan Holgersson från Bring berättar om den resa företaget har gjort och Peter Hesslin, tidigare VD DHL Freight UK & Norden, delar med sig av insikter och kunskap från sin karriär. Deltagarna adresserar även nyckelfrågan: hur ska logistikföretagen möta mottagarnas önskan att veta hur, var och när de kan förvänta sig leverans vid beställning på nätet.
Panelen modereras av Maria Dalman från Klarna.

Nordic eCommerce Summit har alltid handlat om människor; anmärkningsvärda människor som gör otroliga saker. Det här är Skandinaviens ledande konferens om människorna bakom e-handeln i Norden. Konferensen har arrangerats i Stockholm i 11 år och är arrangeras nu i Malmö för tredje gången. Eftersom vi vill att locka utländska företag som vill ge sig in i europeiska och nordiska marknaden är konferensen på engelska. Förra året välkomnade vi deltagare från 22 olika länder. Arrangör: Nordic eCommerce Knowledge.

Medverkande:
Håkan Ericsson, President and Group CEO – PostNord
Johan Holgersson, SVP Marketing & Business Development, e-commerce division – Bring
Peter Hesslin, Former CEO DHL Freight UK & Nordics
Moderator: Maria Dalmalm, Strategy & Business Solutions, Commercial Nordics – Klarna

  • Source:
  • Source: