Episka summitskägg

0

Johan Holgersson, Bring

Johan Holgersson har haft sitt skägg så pass länge att vi börjar fundera vad som finns där under. Han har dessutom kommit tillbaka från pappaledighet med riktigt Darwin-skägg och tofs. Tänk dig en korsning mellan Anders Borg och Dan Nilsson. Perfektion alltså!

1

Magnus Fredin, Babyshop och Patrik Müller, Dibs

Betalsidan var tidigt ute med summit-skägg trenden. Magnus Fredin som här jobbade för Klarna körde en kortklippt frisyr med ett mycket välansat skägg åt Olde English-stilen. Välansat men ändå åt det ruffiga hållet. Patrik Müller hade tidigt det så kallade getskägget som passar mycket bra med ett välansat huvud. Som ni ser så var betalsidan tidigt när det gäller just Summit-skägget.

2

Sïmon Saneback

Sïmon Saneback var mer tveksam innan han slängde sig ut till ett större skägg. År 2011 praktiserade han ”Chin Strap” utan långa polisonger. Sïmon har dock visat sig vid senare tillfälle passa mycket bra i skägg även han.

3

Fredrik Lennström, Swedemount

Som ni ser på skägget så var Fredrik Lennström redan år 2011 på väg över till betalsidan. Här arbetade han för Wipcore men skägget avslöjade var han var på väg.

4

Pär Häggqvist, Boxon

Pär Häggqvist kombinerade sitt trimmade getskägg med en snygg Tintin-lugg.

5

Freddy Sobin, Consortio Fashion Group och Joakim Dymling, Bellbox

Freddy Sobins leende blev ännu mer bländande med helskägg. Ehandelsveteranen Joakim Dymling inspirerar till två-dagars-skägg.

6

Dan Nilsson, Julius Gunnilstam, Ehandel.se och Olle Hyberg, Resursbank

Tre av de bästa skåningarna varav två övertygar den tredje att gå över till skägg-sidan. Dan Nilsson, ehandelspionjär, har stramt bakåtkammat hår, så kallad ”gå-bort-frisyr” med ”Darwin-skägg” medan Julius Gunnilstam är den tryggare sorten som kör stramt med getskägg eller dammsugarmunstycke som vi så skämtsamt i Skåne säger. Olle Hyberg verkar öppen för förändring, ska bli spännande att se vad han överraskar oss med på nästa Summit.

7

Magnus Fredin, Babyshop

Magnus Fredin är nu på ehandelssidan och skägget håller fortfarande ”Olde English-style” men mer fullt utblommat. Håret är dessutom i en mer utväxt modell. OBS: Dock lyckades han inte hitta rätt namnbricka men tyckte att Ari Ahokas namn skulle förvirra för ivriga säljare.

8

Svante Samuelsson

Svante Samuelsson, tidigare Filippa K nu ehandelsentreprenör, kör ett mer ovanligt skägg för Summit-deltagare. Men ack så vackert. Guiseppe Garibaldi var en italiensk general som fick ett skägg uppkallat efter honom. Och inte kunde han väl någonsin veta att Summit skulle väcka denna vackra skägg-trend till liv igen. Svante har alltså ett Garibaldi-skägg.

9

Dan Vávra, Warhorse Studios

Kanske den mest humoristiska talare vi haft bakom kulisserna. Dan Vávra har ett humoristisk helskägg där han låter lockarna komma fram. Vi gillar´t och ser en begynnande Summit-trend kommande år, spelbranschen brukar ju sätta trenderna.

10

Eli Daniel Keren och Philip Nickolsten, Sleepo

Eli Daniel Keren har ett mycket fylligt skägg á la Lumberjack. Men låt inte namnet förvilla dig. Detta skägg måste hållas vältrimmat och kräver en bra skäggväxt. Mycket stiligt utan att se för tillfixat ut. Philip Nickolsten kör med en tuff två-dagars-stubb. Om ni redan nu vill spara ut skägget till Summit, får ni matnyttiga tips här.

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10