Den 5 november tävlade två företag på den stora scenen under Nordic eCommerce Summit i Malmö för att vinna eEquitys “Investor Pitch”. De två företagen pitchade sin affärsidé inför Summit-publiken och juryn bestod av Patrik Hedelin, Jessica Mattsson och Felix Erhardt från eEquity.

För att nå en finalplats hade företagen tidigare pitchat inför eEquity under konferensen.

Många företag pitchade inför eEquity under konferensen för att nå en finalplats på stora scenen.

”De två finalisterna, Mesher och GoLoyal, har båda två arbetat otroligt hårt för att skapa en produkt som löser ett problem – det var inte lätt för juryn att utse en vinnare.

Mesher valdes slutligen som vinnare för sin unika idé; de flesta konkurrenters affärsmodeller baseras på hur kläder ser ut medan Mesher fokuserar på kundens klädmått.

Vi tror att Mesher kan lösa problemet med det höga antal returer som förekommer i klädindustrin online såväl som problemet att kunder inte vet om kläderna kommer att passa. Kombinationen att befinna sig på en stor marknad och att ha en högst skalbar affärsmodell ger Mesher en perfekt grund för att bygga ett stort företag. Emil Hardarsons presentation av Mesher hade också förbättrats drastiskt från första till andra dagen. Grattis Mesher!

Teamet bakom Mesher får timmar i mentorskap, tillgång till ett stort nätverk av investerare och särskild vägledning från eEquity. Faktum är att det redan finns ett intresse från vissa affärsänglar.”

Se filmen där Emil Hardarson pitchar på stora scenen: