Sherry Roberts – The Longest Stay

Av SavvyJane-gänget

Featured Video Play Icon

THE LONGEST STAY Sherry Roberts Grundare & VD

Amerikan från födsel men europeisk i själen, Sherry Roberts är visionären bakom The Longest bokningen. Genom en banbrytande kombination av innehåll som engagerar, väl utvalda produkter och möjligheten att köpa allt online, är The Longest Stay Storbritanniens främsta “click and buy” för design och interiör. Sherry var årets första keynote på Nordic eCommerce Summit 2016 i Malmö morgonen den 25 oktober.
Med en passion för inredning har hon från start byggt upp en framgångsrik e-handel. 3000 varumärken, 9000 produkter och kunder i över 15 länder. ”Underskatta inte ny teknik och mobila lösningar för att stick ut i mängden”, är Sherry’s visdomsord.

Nordic eCommerce Summit har alltid handlat om människor; anmärkningsvärda människor som gör otroliga saker. Det här är Skandinaviens ledande konferens om människorna bakom e-handeln i Norden. Konferensen har arrangerats i Stockholm i 11 år och är arrangeras nu i Malmö för tredje gången. Eftersom vi vill att locka utländska företag som vill ge sig in i europeiska och nordiska marknaden är konferensen på engelska. Förra året välkomnade vi deltagare från 22 olika länder. Arrangör: Nordic eCommerce Knowledge.

  • Source:
  • Source: