Ny funktion i Klarna Checkout – ökade möjligheter till egen design

Av Andreas Ferm

Klarna har haft stor framgång med Klarna Checkout som lanserades 2012 – en betalningslösning som kombinerar de mest populära betalningsmetoderna på marknaden i ett integrerat paket.

Många ehandlare har uppskattat funktionen, och nu kommer de ehandlare som har velat anpassa designen så att det passar deras grafiska profil att bli glada.

I höst lägger Klarna därför till en ny funktion som ökar möjligheten för ehandlare att sätta sin egen prägel på hur kassan ser ut. Med möjligheten att lägga in sin logotyp och välja en egen färg till kassan kan man som ehandlare få kassan att smälta in visuellt i sin webbplats.

– Vi tror att det kommer att ytterligare förbättra köpupplevelsen för konsumenten, förklarar Olov Eriksson, Product Manager, KCO Nordics, på Klarna. Som kund kommer man under köpet aldrig känna att man lämnar butiken, samtidigt som man kommer känna igen sig i- och vara trygg med Klarnas enkla betalningsprocess. Ehandlaren ges i och med denna nya funktion bättre möjligheter att profilera sig genom hela köpprocessen, något som vi tror kommer att öka konverteringen.
Klarna kommer att finnas på Nordic eCommerce Summit i Malmö den 5-6 november. Besök deras monter för att lära dig mer om Klarnas lösningar – inklusive Klarna Checkout och dess nya funktioner. Om du vill veta mer redan nu, besök klarna.com.