Charlotta Tönsgård – Min Doktor

Av SavvyJane-gänget

Featured Video Play Icon

”Möt människor där de är. Online! Digital sjukvård handlar om vanor, förtroende och öppenhet.” Orden är Charlotta Tönsgård’s som gav en inspirerande presentation fylld med kunskap och insikt om digital vårdcentral på Nordic eCommerce Summit 2016.

Charlotta Tönsgård är vd för Min Doktor, som grundades 2013 – Sveriges första och största digitala vårdcentral där över 30.000 patienter hittills har behandlats. Charlotta är civilingenjör med inriktning mot telekom och finans och har en bakgrund i Fingerprint Cards zimpl, RIM och TAT (The Astonishing Tribe) som hon arbetade för i Sydkorea.

Min Doktor har utvecklat en teknik för att identifiera patienter vars symtom är lämpliga för digital vård och som ger dem dem möjlighet att kommunicera med läkare som ställer en diagnos och skriver ett recept på nätet. Kunderna är privatpersoner, försäkringsbolag och myndigheter.

Nordic eCommerce Summit har alltid handlat om människor; anmärkningsvärda människor som gör otroliga saker. Det här är Skandinaviens ledande konferens om människorna bakom e-handeln i Norden. Konferensen har arrangerats i Stockholm i 11 år och är arrangeras nu i Malmö för tredje gången. Eftersom vi vill att locka utländska företag som vill ge sig in i europeiska och nordiska marknaden är konferensen på engelska. Förra året välkomnade vi deltagare från 22 olika länder. Arrangör: Nordic eCommerce Knowledge.

  • Source:
  • Source: