Paul Schwarzenholz – Flaconi

Av SavvyJane-gänget

Featured Video Play Icon

Vad krävs för att lyckas och ta e-handeln till nästa nivå? Berättelsen om Flaconi är en berättelse om hur man lyckas övertyga stora varumärken. Paul Schwarzenholz, grundare av Flaconi delar sin resa på scenen under Nordic eCommerce Summit Malmö 2016 och berättar även om en skräddarsydd strategi för Tyskland och vad han kallar “Flaconi’s hemliga sås”.
Paul är ett stort namn inom den tyska start-up världen. Han har grundat ett flertal stora företag, däribland det mycket framgångsrika Flaconi. Flaconi har lyckats samarbeta med globala modemärken som normalt inte säljer sina exklusiva produkter online. Att göra detta som ett start-up företag på en redan mättad tysk marknad är inget annat än anmärkningsvärt.

Nordic eCommerce Summit har alltid handlat om människor; anmärkningsvärda människor som gör otroliga saker. Det här är Skandinaviens ledande konferens om människorna bakom e-handeln i Norden. Konferensen har arrangerats i Stockholm i 11 år och är arrangeras nu i Malmö för tredje gången. Eftersom vi vill att locka utländska företag som vill ge sig in i europeiska och nordiska marknaden är konferensen på engelska. Förra året välkomnade vi deltagare från 22 olika länder. Arrangör: Nordic eCommerce Knowledge.

  • Source:
  • Source: